WK 2007 routebeschrijving

Hooglede – Gits ligt in het hartje van West – Vlaanderen en is vanuit het binnenland te bereiken via de E40 richting Brugge (afrit richting Roeselare) of via de E17 (Gent – Kortrijk , afrit Brugge E403)


Publiek

Komende uit de richting Brugge : men volgt de E403 tot afrit 8 (Beveren-Roeselare), vervolgens volgt men 23bewegwijzering P + RIDE tot aan de Industriezone Beveren alwaar een ruime parking voorzien is.
– Komende uit de richting Kortrijk : men volgt de E403 tot afrit 6 (Izegem), vervolgens volgt men de bewegwijzering P + RIDE tot aan de REO veiling alwaar een ruime parking voorzien is.

Vanaf de beide publieksparkings wordt een shuttle georganiseerd tot aan het parcours en dit voor de prijs van 5 Euro.

VIPS
De VIPS volgen de E403 tot afrit 9 (Lichtervelde) en volgen vervolgens de aangeduide bewegwijzering PARKING VIPS. Er is een bewaakte parking voorzien op +/- 200m van het parcours.

PERS
De PERS volgt de E403 tot afrit 9 (Lichtervelde) en volgen vervolgens de aangeduide bewegwijzering PRESS. Er is parking voorzien ter hoogte van het perscentrum “De Oude Melkerij”.

UCI OFFICIALS
De UCI OFFICIALS volgen de E403 tot afrit 9 (Lichtervelde) en volgen vervolgens de aangeduide bewegwijzering UCI OFFICIALS. Er is parking voorzien op het domein alwaar de wedstrijd doorgaat.

SUPPORTERSBUSSEN
De SUPPORTERSBUSSEN volgen de E403 tot afrit 9 (Lichtervelde) en volgen vervolgens de aangeduide bewegwijzering BUS. De supporters worden afgezet ter hoogte van het rondpunt N32-Stationsstraat op +/- 200m van het parcours. Er is parking voorzien langsheen de Stationsstraat, Industriezone STOOMTUIG, N32.

TEAMS en RENNERS
De RENNERS en VERANTWOORDELIJKEN van de TEAMS volgen de E403 tot afrit 9 (Lichtervelde) en volgen vervolgens de aangeduide bewegwijzering TEAMS. Er is parking voorzien ter hoogte van de sporthal op het domein.

CAMPERS
De CAMPERS volgen de E403 tot afrit 8 (Beveren-Roeselare) en volgen vervolgens de aangeduide bewegwijzering CAMPERPARK. Er is parking voorzien op +/- 500m van het parcours.

BELANGRIJKE OPMERKING :
GELIEVE DE AANGEDUIDE BEWEGWIJZERING EN RICHTLIJNEN VAN DE MEDEWERKERS TE VOLGEN ZODAT U ZICH ZONDER PROBLEMEN NAAR UW RESPECTIEVELIJKE PARKING KUNT BEGEVEN EN ZO SPOEDIG MOGELIJK OP HET DOMEIN WAAR DE WEDSTRIJD DOORGAAT AANKOMT.

ER ZAL EEN NULTOLERANTIE TOEGEPAST WORDEN; WANNEER U DE AANGEBRACHTE BEWEGWIJZERING NIET VOLGT WORDT U TERUGGESTUURD.

Om de toe stroom van de supporters vlot te laten verlopen worden bussen ingelegd van bepaalde busparkings naar het parcours. Het is dus best dat u de aangegeven bewegwijzering naar het parcours volgt.